
Fat filled milk powder instant
Fat filled milk powder instant, czyli natłuszczane mleko w proszku typu instant.
Serwatka w proszku powstaje z serwatki podpuszczkowej na drodze odparowania wody i wysuszenia rozpyłowego po uprzednim jej zagęszczeniu i krystalizacji.
Posiada wiele właściwości zdrowotnych, ma szerokie zastosowanie i duże uznanie na rynku.
Głównym składnikiem serwatki jest laktoza, ale najcenniejsze są bardzo dobrze przyswajalne białka serwatkowe.
Opakowanie:
worki 25 kg, big bagi
lody
jogurty
ciastka
pieczywo
sery
desery, nadzienia kremowe
napoje mleczne
produkcja mięsna
produkcja odżywek do żywienia medycznego, odżywki dla sportowców
produkcja pasz dla zwierząt
Fat filled milk powder instant, czyli natłuszczane mleko w proszku typu instant.
To nasz najnowszy produkt z grupy fat filled powder instant. Jest produktem o doskonałej rozpuszczalności na zimno i na ciepło, stosowanym głównie do napojów mlecznych, zabielania kawy i herbaty.
Laktoza spożywcza to cukier mlekowy wyprodukowany z serwatki podpuszczkowej powstającej przy produkcji sera.
Maślanka w proszku to produkt uzyskiwany poprzez rozpyłowe suszenie płynnej, słodkiej maślanki pozyskanej przy produkcji masła. Posiada smak zbliżony do mleka odtłuszczonego w proszku.
Oferujemy mieszanki mleczne jako odpowiedź na potrzeby odbiorców.
Mleko w proszku odtłuszczone instant to produkt o bardzo dobrej zwilżalności. Rozpuszcza się w wodzie w kilka sekund, szybciej niż standardowe mleko odtłuszczone w proszku.
To typowy proszek mleczny, znany na całym świecie. Poza mlekiem typu standard oferujemy mleko o różnym stopniu dogrzewania.
Mleko pełne w proszku to produkt otrzymywany poprzez pasteryzację, odparowanie i wysuszenie płynnego mleka pełnego.
Olakta 76 to produkt uzyskany na drodze suszenia odpowiednio dobranych płynnych składników, głównie tłuszczu roślinnego. To doskonały nośnik tłuszczowy.
Olmil 26 to doskonały zamiennik mleka pełnego w proszku.
Olmil S50 to odpowiednio dobrana kompozycja serwatek i rafinowanego tłuszczu roślinnego. Może być stosowana jako doskonała baza tłuszczowa, ponieważ zawiera 50% tłuszczu.
Permeat serwatki w proszku to produkt powstały poprzez suszenie metodą rozpyłową płynnego permeatu serwatki.
Permeat mleczny w proszku to produkt uzyskiwany z mleka odtłuszczonego na drodze ultrafiltracji lub mikrofiltracji, zagęszczenia, krystalizacji i suszenia rozpyłowego.
Proszek karmelowy to naturalnie brązowy proszek, pełen karmelowej słodyczy i aromatu toffi. To doskonała baza do produktów cukierniczych.
Proszek mleczny cukierniczy to doskonały zamiennik mleka w proszku odtłuszczonego.
Proszek mleczny piekarniczy to produkt szeroko stosowany w piekarnictwie jako składnik mleczny.
Proszek serowy to sproszkowana forma sera. Jest stosowany w produktach o smaku serowym.
Proszek słono-karmelowy to produkt o jasnobrązowej barwie i karmelowym, lekko słonym naturalnym smaku. To doskonała baza do produktów cukierniczych.
Serwatka w proszku instant to produkt bardzo szybko rozpuszczalny. Ma szerokie zastosowanie i duże uznanie na rynku.
Serwatka w proszku o smaku jogurtowym to specjalnie wyselekcjonowana kompozycja serwatek oraz odpowiednio dobranego aromatu.
Demineralizowana serwatka w proszku to produkt o znacząco zredukowanym słonym smaku, co umożliwia szersze wykorzystanie w przemyśle spożywczym.
Serwatka w proszku kwasowa to produkt powstały w wyniku wysuszenia serwatki pochodzącej z produkcji serów twarogowych. To naturalny regulator kwasowości.