PPHU Laktopol Sp. z o.o.
Zakład Produkcyjny Nr 1, ul. Wojska Polskiego 110 C,
16-400 Suwałki
PPHU Laktopol Sp. z o.o.
Zakład Produkcyjny Nr 1, ul. Wojska Polskiego 110 C,
16-400 Suwałki
NASZE PLACÓWKI
To największy i najnowocześniejszy Zakład Produkcyjny w Grupie Kapitałowej. Dysponuje jedną z najbardziej zaawansowanych technologicznie proszkowni w Europie Środkowo - Wschodniej. Zajmuje się ogólnoświatową dystrybucją produktów mlecznych w proszku.
To kolejny Zakład Produkcyjny w Grupie Kapitałowej, który dołączył do nas niedawno bo 28.09.2022r. Ta inwestycja to ogromne wyzwanie dla całej naszej firmy - mamy bowiem w planach podwojenie ilości produkowanych przez nas proszków.
Zakłady Mleczarskie "Laktopol-A" Sp. z o.o. w Łosicach zajmują się produkcją masła, masła w bloku, śmietanek UHT o różnym poziomie zawartości tłuszczu w opakowaniach 5 i 10 l, serwatki w proszku oraz usługowym jej suszeniem.
Polindus Kraków to siedziba grupy kapitałowej Polindus - Laktopol. Istnieje na rynku od 1989 roku - od początku związany z branżą mleczarską.
Polindus Gąsewo – Polindus Sp. z o.o. Zakład Produkcji nr 1 w Gąsewie zajmuje się skupem mleka od rolników z województw: mazowieckiego, podlaskiego, warmińsko-mazurskiego, łódzkiego i wielkopolskiego oraz jego przerobem.
Polindus Gąsewo – Polindus Sp. z o.o. Zakład Produkcji nr 1 w Gąsewie zajmuje się skupem mleka od rolników z województw: mazowieckiego, podlaskiego, warmińsko-mazurskiego, łódzkiego oraz wielkopolskiego oraz jego przerobem. Nasze produkty to mleko pełne przerobowe, mleko odtłuszczone pasteryzowane, mleko odtłuszczone zagęszczone oraz śmietanka pasteryzowana.
To nasz niewielki zakład produkcyjny, znajdujący się niedaleko Krakowa, specjalizujący się w produkcji serów. Produkujemy tu dwa rodzaje serów, dla których stworzyliśmy unikalną recepturę i technologię produkcji: Marszowicki – ser typu Gruyère oraz Szlachetny – ser typu Parmezan.
To nasz niewielki zakład produkcyjny, znajdujący się niedaleko Krakowa, specjalizujący się w produkcji serów. Produkujemy tu dwa rodzaje serów, dla których stworzyliśmy unikalną recepturę i technologię produkcji: Marszowicki – ser typu Gruyère oraz Szlachetny – ser typu Parmezan. Zakład oferuje także różnego rodzaju usługi, takie jak rozdrabnianie i konfekcjonowanie serów różnego typu - zarówno własnej produkcji jak i innych producentów, kostkowanie mozzarelli oraz okrawów do pizzerii itp., a rodzaj konfekcji oraz wielkość gramatur dostosowywana jest do indywidualnych wymagań Klientów. Zapraszamy na stronę internetową: https://manufakturaserowara.pl