Olmil S50 Preparat serwatkowo-tłuszczowy
image
image

PRODUKTY

MLECZNE

image
image

Olmil S50 Preparat serwatkowo-tłuszczowy

Olmil S50 to doskonała baza tłuszczowa w proszku, z możliwością zastosowania niemal w całym przemyśle spożywczym.

To odpowiednio dobrana kompozycja serwatek, rafinowanego tłuszczu roślinnego i emulgatorów, wysuszona metodą rozpyłową.

Zawiera 50% tłuszczu.

OLMIL S50 dzięki sproszkowanej postaci stosowanej jako baza tłuszczowa:

– jest wygodniejszy w użyciu

– nie wymaga chłodniczych warunków przechowywania

– posiada dłuższy okres przydatności do spożycia

 

Opakowanie:

worki 25 kg, big bagi

ZASTOSOWANIE:

image
piekarnictwo
image
cukiernictwo
image
produkcja zup
image
produkcja sosów
image
produkcja koncentratów spożywczych
image
suche mieszanki
image

Fat filled milk powder instant

image
Fat filled milk powder instant, czyli natłuszczane mleko w proszku typu instant.
image

Fat filled powder instant – DairyLak

image
To nasz najnowszy produkt z grupy fat filled powder instant. Jest produktem o doskonałej rozpuszczalności na zimno i na ciepło, stosowanym głównie do napojów mlecznych, zabielania kawy i herbaty.
image

Mleko w proszku odtłuszczone

image
To typowy proszek mleczny, znany na całym świecie. Poza mlekiem typu standard oferujemy mleko o różnym stopniu dogrzewania.
image

Mleko w proszku odtłuszczone instant

image
Mleko w proszku odtłuszczone instant to produkt o bardzo dobrej zwilżalności. Rozpuszcza się w wodzie w kilka sekund, szybciej niż standardowe mleko odtłuszczone w proszku.
image

Mleko w proszku pełne

image
Mleko pełne w proszku to produkt otrzymywany poprzez pasteryzację, odparowanie i wysuszenie płynnego mleka pełnego.
image

Maślanka w proszku

image
Maślanka w proszku to produkt uzyskiwany poprzez rozpyłowe suszenie płynnej, słodkiej maślanki pozyskanej przy produkcji masła. Posiada smak zbliżony do mleka odtłuszczonego w proszku.
image

Permeat mleczny w proszku

image
Permeat mleczny w proszku to produkt uzyskiwany z mleka odtłuszczonego na drodze ultrafiltracji lub mikrofiltracji, zagęszczenia, krystalizacji i suszenia rozpyłowego.
image

Serwatka w proszku

image
Serwatka w proszku to produkt, który powstaje w wyniku wysuszenia serwatki podpuszczkowej. Głównym składnikiem serwatki jest laktoza, ale najcenniejsze są bardzo dobrze przyswajalne białka serwatkowe.
image

Serwatka w proszku instant

image
Serwatka w proszku instant to produkt bardzo szybko rozpuszczalny. Ma szerokie zastosowanie i duże uznanie na rynku.
image

Serwatka w proszku kwasowa

image
Serwatka w proszku kwasowa to produkt powstały w wyniku wysuszenia serwatki pochodzącej z produkcji serów twarogowych. To naturalny regulator kwasowości.
image

Serwatka w proszku demineralizowana

image
Demineralizowana serwatka w proszku to produkt o znacząco zredukowanym słonym smaku, co umożliwia szersze wykorzystanie w przemyśle spożywczym.
image

Serwatka w proszku o smaku jogurtowym

image
Serwatka w proszku o smaku jogurtowym to specjalnie wyselekcjonowana kompozycja serwatek oraz odpowiednio dobranego aromatu.
image

Permeat serwatki w proszku

image
Permeat serwatki w proszku to produkt powstały poprzez suszenie metodą rozpyłową płynnego permeatu serwatki.
image

Laktoza spożywcza

image
Laktoza spożywcza to cukier mlekowy wyprodukowany z serwatki podpuszczkowej powstającej przy produkcji sera.
image

Olakta 76 Preparat tłuszczowo-białkowy

image
Olakta 76 to produkt uzyskany na drodze suszenia odpowiednio dobranych płynnych składników, głównie tłuszczu roślinnego. To doskonały nośnik tłuszczowy.
image

Olmil 26 Preparat mleczno-tłuszczowy

image
Olmil 26 to doskonały zamiennik mleka pełnego w proszku.
image

Olmil S50 Preparat serwatkowo-tłuszczowy

image
Olmil S50 to odpowiednio dobrana kompozycja serwatek i rafinowanego tłuszczu roślinnego. Może być stosowana jako doskonała baza tłuszczowa, ponieważ zawiera 50% tłuszczu.
image

Proszek mleczny piekarniczy

image
Proszek mleczny piekarniczy to produkt szeroko stosowany w piekarnictwie jako składnik mleczny.
image

Proszek mleczny cukierniczy

image
Proszek mleczny cukierniczy to doskonały zamiennik mleka w proszku odtłuszczonego.
image

Proszek karmelowy

image
Proszek karmelowy to naturalnie brązowy proszek, pełen karmelowej słodyczy i aromatu toffi. To doskonała baza do produktów cukierniczych.
image

Proszek słono-karmelowy

image
Proszek słono-karmelowy to produkt o jasnobrązowej barwie i karmelowym, lekko słonym naturalnym smaku. To doskonała baza do produktów cukierniczych.
image

Proszek serowy

image
Proszek serowy to sproszkowana forma sera. Jest stosowany w produktach o smaku serowym.
image

Mieszanki mleczne na życzenie klienta

image
Oferujemy mieszanki mleczne jako odpowiedź na potrzeby odbiorców.