Proszek karmelowy
image
image

PRODUKTY

MLECZNE

image
image

Proszek karmelowy

Proszek karmelowy to produkt nietypowy, inny od pozostałych naszych wyrobów.

Proszek ciemny, brązowy, pełen karmelowej słodyczy i aromatu toffi. Kusi smakiem i zapachem.

Jest uzyskiwany na drodze suszenia rozpyłowego starannie dobranej mieszanki tłuszczu roślinnego, mleka w proszku, cukru, karmelu, aromatu toffi.

Posiada wyjątkowy smak i zapach.

Zawartość tłuszczu 22%.

 

Opakowanie:

worki 25 kg

ZASTOSOWANIE:

image
kremy
image
desery
image
cukiernictwo
image
lody
image
piekarnictwo
image
suche mieszanki
image

Fat filled milk powder instant

image
Fat filled milk powder instant, czyli natłuszczane mleko w proszku typu instant.
image

Fat filled powder instant – DairyLak

image
To nasz najnowszy produkt z grupy fat filled powder instant. Jest produktem o doskonałej rozpuszczalności na zimno i na ciepło, stosowanym głównie do napojów mlecznych, zabielania kawy i herbaty.
image

Mleko w proszku odtłuszczone

image
To typowy proszek mleczny, znany na całym świecie. Poza mlekiem typu standard oferujemy mleko o różnym stopniu dogrzewania.
image

Mleko w proszku odtłuszczone instant

image
Mleko w proszku odtłuszczone instant to produkt o bardzo dobrej zwilżalności. Rozpuszcza się w wodzie w kilka sekund, szybciej niż standardowe mleko odtłuszczone w proszku.
image

Mleko w proszku pełne

image
Mleko pełne w proszku to produkt otrzymywany poprzez pasteryzację, odparowanie i wysuszenie płynnego mleka pełnego.
image

Maślanka w proszku

image
Maślanka w proszku to produkt uzyskiwany poprzez rozpyłowe suszenie płynnej, słodkiej maślanki pozyskanej przy produkcji masła. Posiada smak zbliżony do mleka odtłuszczonego w proszku.
image

Permeat mleczny w proszku

image
Permeat mleczny w proszku to produkt uzyskiwany z mleka odtłuszczonego na drodze ultrafiltracji lub mikrofiltracji, zagęszczenia, krystalizacji i suszenia rozpyłowego.
image

Serwatka w proszku

image
Serwatka w proszku to produkt, który powstaje w wyniku wysuszenia serwatki podpuszczkowej. Głównym składnikiem serwatki jest laktoza, ale najcenniejsze są bardzo dobrze przyswajalne białka serwatkowe.
image

Serwatka w proszku instant

image
Serwatka w proszku instant to produkt bardzo szybko rozpuszczalny. Ma szerokie zastosowanie i duże uznanie na rynku.
image

Serwatka w proszku kwasowa

image
Serwatka w proszku kwasowa to produkt powstały w wyniku wysuszenia serwatki pochodzącej z produkcji serów twarogowych. To naturalny regulator kwasowości.
image

Serwatka w proszku demineralizowana

image
Demineralizowana serwatka w proszku to produkt o znacząco zredukowanym słonym smaku, co umożliwia szersze wykorzystanie w przemyśle spożywczym.
image

Serwatka w proszku o smaku jogurtowym

image
Serwatka w proszku o smaku jogurtowym to specjalnie wyselekcjonowana kompozycja serwatek oraz odpowiednio dobranego aromatu.
image

Permeat serwatki w proszku

image
Permeat serwatki w proszku to produkt powstały poprzez suszenie metodą rozpyłową płynnego permeatu serwatki.
image

Laktoza spożywcza

image
Laktoza spożywcza to cukier mlekowy wyprodukowany z serwatki podpuszczkowej powstającej przy produkcji sera.
image

Olakta 76 Preparat tłuszczowo-białkowy

image
Olakta 76 to produkt uzyskany na drodze suszenia odpowiednio dobranych płynnych składników, głównie tłuszczu roślinnego. To doskonały nośnik tłuszczowy.
image

Olmil 26 Preparat mleczno-tłuszczowy

image
Olmil 26 to doskonały zamiennik mleka pełnego w proszku.
image

Olmil S50 Preparat serwatkowo-tłuszczowy

image
Olmil S50 to odpowiednio dobrana kompozycja serwatek i rafinowanego tłuszczu roślinnego. Może być stosowana jako doskonała baza tłuszczowa, ponieważ zawiera 50% tłuszczu.
image

Proszek mleczny piekarniczy

image
Proszek mleczny piekarniczy to produkt szeroko stosowany w piekarnictwie jako składnik mleczny.
image

Proszek mleczny cukierniczy

image
Proszek mleczny cukierniczy to doskonały zamiennik mleka w proszku odtłuszczonego.
image

Proszek karmelowy

image
Proszek karmelowy to naturalnie brązowy proszek, pełen karmelowej słodyczy i aromatu toffi. To doskonała baza do produktów cukierniczych.
image

Proszek słono-karmelowy

image
Proszek słono-karmelowy to produkt o jasnobrązowej barwie i karmelowym, lekko słonym naturalnym smaku. To doskonała baza do produktów cukierniczych.
image

Proszek serowy

image
Proszek serowy to sproszkowana forma sera. Jest stosowany w produktach o smaku serowym.
image

Mieszanki mleczne na życzenie klienta

image
Oferujemy mieszanki mleczne jako odpowiedź na potrzeby odbiorców.